Nieuw bij Dutch Food School : BBQ-diner in de stal !

Bent u al eens bij ons op het terrein geweest, dan kent u de gezellige voormalige varkensstal
Piggy’s Home”.
Vanaf 11 april kan u daar elke woensdag komen genieten van een wisselend menu wat grotendeels wordt bereid op de BBQ of Braai of boven open vuur.
Aan de aanwezige grote stamtafel zijn er 10 zitplaatsen waarvan u er één of meerdere kan reserveren om te komen genieten van ons menu wat wij met veel zorg en passie voor u bereiden !

 

Het systeem is heel simpel.

  1. U reserveert (via mail of Messenger) het door u gewenste aantal zitplaatsen.
  2. U arriveert tussen 18.30 uur en 19.00 uur.
  3. U maakt kennis met uw gastheer Marc Brunsmann.
  4. U maakt kennis met uw tafelgenoten.
  5. U bedient uzelf van uw drankje. Fris en Bier € 1,– per stuk Wijn € 1,50 per glas.
  6. Als u dat leuk vindt kunt u wellicht assisteren bij de BBQ of in de (buiten)keuken.
  7. Om ongeveer 19.00 uur wordt het voorgerecht (keuze uit 2 soorten soep) geserveerd.
  8. Hierna volgt met een kleine pauze het hoofdgerecht.
  9. Hierna volgt alweer met een kleine pauze het nagerecht (indien van toepassing).
  10. Afgesloten wordt er met een kop koffie of thee van het huis.
  11. U rekent uw diner af en gaat na een leuk en lekker diner weer veilig naar huis.

Wij gaan de menu’s zoveel mogelijk bereiden met regionale producten en afstemmen op het seizoen.

 

De prijs van de menu’s is elke week hetzelfde, alle menu’s zijn € 30,00 euro per persoon (inclusief BTW) exclusief de drankjes die u nuttigt.  Bij minder dan 6 gereserveerde zitplaatsen behouden wij ons het recht voor om minimaal 48 uur van tevoren het diner te annuleren.

 

Wilt u met uw eigen besloten gezelschap bij ons komen dineren dan is het ook mogelijk op een andere dag bij ons te reserveren.

Op Facebook kunt u de geplande data en menu’s te allen tijde terugvinden en wij zijn 7 dagen per week telefonisch voor u bereikbaar. (0615869620)

De komende data zijn nu al gepland:

  • 11 april Sparerib menu (Friberne)
  • 18 april Stoofpot menu met Pulled Pork
  • 25 april Zeebaars menu
  • 02 mei Indonesisch menu ( Nasi en Babi Pangang)

Mogen wij u/jou binnenkort in de stal verwelkomen ?

#proudtoserveyouhappiness

bbq@dutchfoodschool.nl

maart 25, 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *