BBQ workshop

Wij van Dutch Food School zijn gepassioneerd over de Low & Slow methode en geven onze kennis graag door aan beginners die net een nieuwe Weber of soortgelijke barbecue hebben aangeschaft of een keramische BBQ. Voor deze groep hebben we een speciale introductiecursus waar we de cursisten graag laten zien en zelf laten ervaren wat er met deze manier van koken / bbq-en mogelijk is.

20020103788_a68521a0fd_c-e1464778374261

 

Ook aan de al wat meer ervaren tuinkoks van Nederland bieden wij workshops aan die wat dieper ingaan op de materie en waar complexere gerechten worden gemaakt. 

Ook bieden we workshops gericht op wedstrijd bbq-en volgens KCBS normen. Deze workshops variëren van 1 daagse workshops waar we 1 specifieke categorie uitdiepen en oefenen tot workshops van een heel weekend waar u kunt trainen voor de komende wedstrijd deelname inclusief jurering.

De meeste workshops zijn voor maximaal 15 personen. Door het aantal deelnemers per workshop te beperken kan de docent maximaal aandacht besteden aan alle deelnemers. Onze workshops kenmerken zich door dat u alles zelf moet doen met uw mede cursisten. De docent begeleid en instrueert maar u krijgt zelf vieze handen.

Kijk in onze webwinkel welke workshops u de komende maanden bij ons kunt boeken.

* Op dit moment is de webwinkel nog niet gevuld dus blijf onze website in de gaten houden voor het aanbod. Heb je specifieke vragen of wensen neem dan met ons contact op per email. *