HoCooker nu bij ons te testen en te bestellen.

 

Sinds november 2017 heeft Dutch Food School een samenwerking met House of Charcoal.

THM heeft als Europa’s grootste houtskool leverancier het merk “House of Charcoal” ge├»ntroduceerd om de serieuze BBQ liefhebbers te kunnen voorzien van aantrekkelijk geprijsde maar vooral kwalitatief uitstekende houtskool. Ook heeft House of Charcoal in 2017 hun eigen Keramische BBQ, de HoCooker, geintroduceerd. De HoCooker is net zoals de houtskool een BBQ van eersteklas kwaliteit voor een interessante prijs. De HoCooker wordt compleet geleverd en heeft een groot roosteroppervlakte met een diameter van 49,5 cm en kent een levenslange garantie op het Cordieriet keramiek*.

De aanschaf van een keramische BBQ is voor de meesten van ons niet iets wat je zomaar maar even doet. Daarom biedt Dutch Food School de mogelijkheid om bij ons op het terrein de HoCooker te bekijken. Voor serieuze geïnteresseerden bieden wij ook gelegenheid om de HoCooker te testen voordat ze tot een eventuele aankoop overgaan.
Uiteraard hebben wij de juiste houtskool van House of Charcoal op voorraad die uitermate geschikt is voor keramische BBQ’s.

Dus als je op zoek bent naar goede houtskool voor een aantrekkelijke prijs en/of een uitstekende keramische BBQ dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen.

Ben jij al in het bezit van een (keramische) BBQ/barbecue en wil je graag meer tips & trucs? Ook dat horen wij graag van je, want dan kunnen wij in samenwerking met House of Charcoal een workshop of demo organiseren. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus als jij meer geïnteresseerden kent, schroom niet om contact op te nemen.

  • *De HoCooker is gemaakt van Cordieriet Keramiek wat alleen wordt gebruikt bij de betere kamado’s (zoals bijvoorbeeld Big Green Egg of Monolith). Dit type keramiek kan hogere temperaturen aan wat de levensduur van de BBQ ten goede komt. Ook kost het aanzienlijk minder brandstof om de gewenste temperatuur te bereiken en vast te houden. House of Charcoal geeft op het keramiek van de HoCooker daarom ook een levenslange garantie!
februari 11, 2018

Tags: , , , ,
  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *