Moederdag ? Wij helpen !

Moederdag is altijd lastig qua cadeaus voor die lieve moeder van je. Wil je niet verzanden in de obligate doos chocolade of het lekkere luchtje, dan is het elk jaar weer lastig om met iets origineels aan te komen.
Daarom hebben wij dit jaar iets om jullie te helpen met een origineel cadeau voor Moederdag.

Dutch BBQ Magazijn heeft 2 cadeaus samengesteld voor alle moeders die ook van de BBQ genieten en die hier ook mee actief (willen) zijn.

Pakket 1 bestaat uit 1,5 kilo Rookhout Snippers Kersen*, 1 kilo houtwol wokkels om de houtskool of Kokos briketten veilig (zowel voor moeder als voor de te bereiden producten) aan te steken én een BBQ starter om het helemaal comfortabel te maken.
*wil je liever Beuken, Eiken, Hickory of Appel dan kan dat natuurlijk ook.
Voor dit mooie pakket brengen wij niet de standaard 28,– euro in rekening, maar slechts 25,00 euro!

Pakket 1 voor Moederdag

Pakket 2 bestaat uit 56 bruine aanmaakblokjes (bruin, want dat is voor het te bereiden product niet schadelijk omdat er geen chemische stoffen in verwerkt zijn), 1 paar BBQ handschoenen die tot 300 graden veilig zijn en brandblaren of erger voorkomen en een BBQ starter om het helemaal comfortabel te maken.
Dit pakket heeft een waarde van 31,– euro, maar speciaal voor moederdag ook slechts voor 25,00 euro.

Pakket 2 voor Moederdag

Heb je ook nog zin om feestelijk te eten dan kun je natuurlijk altijd ook nog bij ons kant en klare en heerlijke Spareribs of Pulled Pork bij ons halen om een spectaculaire lunch of diner neer te zetten. Vooraf bestellen voorkomt teleurstelling.

Kortom voor een geslaagde Moederdag moet je dit jaar bij Dutch BBQ Magazijn zijn ! En je hoeft je bij ons niet te verantwoorden of je zo’n leuk pakket echt voor je (schoon)moeder of voor iemand anders (of jezelf 🙂 ) aanschaft.

Wij vinden het sowieso leuk als je langskomt om ons assortiment te bekijken en misschien ideeën op te doen voor een workshop. De koffie staat klaar!

mei 6, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *