Mangalica Vlees waar koop ik dat?

 

Zoals je wellicht onderhand hebt begrepen hebben wij de Amerikaanse Pit Master Phil Wingo naar Nederland gehaald om een aantal workshops te geven die vorige week in Luttelgeest plaatsvonden.

Er was ook een workshop van 2 dagen waar eigenlijk allemaal BBQ-professionals zich voor hadden ingeschreven. Hier gingen wij bijzondere stukken vlees klaarmaken en vergelijken én een heel varken bereiden zoals dat bij een BBQ wedstrijd dient te gebeuren.
Het hele varken (een big van ong 40 kg) en het Mangalica varkensvlees werd ons geleverd door de Internetslagerij.nl een onderdeel van Horecaslagerij Jan’s Vlees uit Apeldoorn.
Wij konden met elkaar concluderen dat het Mangalica vlees van uitstekende kwaliteit was en geweldig smaakte.

Helaas is Mangalica vlees beperkt verkrijgbaar en meestal uitsluitend voor (Horeca) professionals te bestellen. Het is dus best bijzonder dat de Internetslagerij een wekelijkse levering heeft van prachtige Mangalica’s zodat je altijd verzekerd bent van de beschikbaarheid als professional. Nóg leuker is dat de Internetslagerij voor de consument een prachtige collectie vlees kan leveren per post en dat daar nu ook volop Mangalica te verkrijgen is voor u als consument.
Als cadeautje van Dutch Food School én de Internetslagerij bieden wij u nu de mogelijkheid om als consument voordelig kennis te maken met het assortiment Mangalica bij de Internetslagerij.

Hoe profiteer ik van dat voordeel?
Stuur een email naar bbq@dutchfoodschool.nl en vraag om de Kortingscode voor de Internetslagerij.
Je krijgt dan een mailtje met de code die je bij het afrekenen in de webshop een korting van 10% geeft!

Probeer het uit en laat ons vooral weten hoe het beviel. Zo voordelig testen van Mangalica laat je toch niet lopen?

 

 

 

mei 5, 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *