Fotogalerij en Pinterest

Voor iedereen die hier nog nooit is geweest hebben wij op de website nu het hoofdstuk “Fotogalerij” . Een prima hulpmiddel om je een beeld te vormen van onze locatie voordat je hier naar toe komt. Maar ook leuk om weer je eigen herinneringen op te roepen aan die workshop waar je zelf bij was ! Natuurlijk kunnen er nog veel meer leuke foto’s bij en de galerij zal dan ook langzaam aan worden uitgebreid.

Ook heeft Dutch Food School nu zijn eigen Pinterest pagina, dus naast Facebook, Twitter, Instagram en Youtube kun je nu ook onze borden op Pinterest volgen. Leuk als jij ons ook gaat volgen en misschien kom je wel regelmatig leuke Pins tegen van ons.

Kortom we zijn druk bezig om behalve jullie bezoek aan onze locatie ook jullie bezoek aan een van onze digitale locaties de moeite waard te blijven maken. Wanneer kom jij (weer) ?

Uiteraard vragen wij aan onze gasten vóóraf of zij bezwaar hebben tegen het door ons maken van foto’s en het gebruiken op openbare platforms en publicitaire activiteiten.

mei 3, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *