Den’s Boekenfeest !

BBQ blogger van het jaar Den Noskos schreef een belangrijk naslagwerk voor beginnende én ervaren bbq-ers: Het vuur de baas (Uitgeverij Carrera Culinair). Een aanwinst voor ieders collectie! Bij Dutch Food School vinden wij het uiteraard fijn als de kneepjes van het vak, zoals wij die in diverse workshops graag op de deelnemers overbrengen, ook achteraf na te lezen zijn. Daarom zijn wij er trots op te kunnen aankondigen dat Dennis op 30 april aanstaande op onze locatie aanwezig is om zijn boek te presenteren.

Jij kunt erbij zijn door nú je toegangskaart te boeken voor dé boekpresentatie! Voor slechts € 35 vier je het feestje mee. Je krijgt dan uiteraard het boek (winkelprijs € 25) én 2 consumpties en barbecuehapjes. Als je het leuk vindt, signeert Den jouw exemplaar met een persoonlijke boodschap en kun je natuurlijk met hem op de foto 🙂

Den is bekend van Het BBQ Genootschap​, BBQ Society Cook-Off​, Sea Side Smokers​ en natuurlijk BBQ-NL.com​.

Er zijn maar 100 kaarten beschikbaar dus grijp je kans. De boekpresentatie is van 13.00 tot 16.00 uur. Wij vinden het extra leuk als jij ook komt, want op diezelfde dag vieren wij met de aanwezige familie en vrienden de officiële opening van ons bedrijf met een toost.

Inschrijven doe je via dit formulier.

april 24, 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *