Bakens verzetten in Corona tijd.

Tot voor de Corona crisis gaven wij voornamelijk BBQ Workshops op ons terrein maar nu dat niet meer lukt met de 1,5 meter regeling hebben wij onze bakens verzet en zijn een BBQ terras begonnen op ons ruime terrein. Op ons terras kunnen we binnen de geldende regelgeving zonder probleem 50 personen kwijt. Wij beschikken over 3 ruime familie tafels waar groepen uit één huishouden van 6 tot 8 personen aan kunnen plaatsnemen. Op ons terras geniet u van onze BBQ gerechten en een drankje

Een blik op ons terras

Heerlijke bbq happen hebben wij voor jullie beschikbaar op ons terras. Bij gebleken succes van het terras gaan we natuurlijk variëren maar voor nu even beheersbaar én lekker! Ook wij moeten wennen aan dit nieuwe concept en zijn maagdelijk op het gebied van een terras runnen.

Bijzondere aanbeveling verdienen onze vegetarische/vegan gehaktballetjes in 2 verschillende smaken. Ook voor de hardcore carnivoor een eye opener, zeer smakelijk, prima structuur en erg lekker! Mogen wij jullie ook verwelkomen als onze gasten? Wij zijn open op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur mits het weer het toelaat. Hou ons in de gaten op Facebook en Instagram.
Leuk, tot dan ! 

juni 9, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *