Workshop Wild en Zilt 2019

Wat gaan we doen ?

We gaan een wild zwijn uitsnijden en zoveel mogelijk “nose to tail” verwaarden. De Firma Octopus uit Urk komt met een grote selectie aan zeebewoners om ons daarover te vertellen en schoon te maken en met elkaar te bereiden. Tevens zullen we voor nog meer wild zorgen, afhankelijk van het aanbod.

Paul van den Hooven van “Wild Vleesch” demonstreert hoe het uitsnijden in zijn werk gaat en geeft de deelnemers begeleiding hoe ze zelf kunnen uitsnijden. Verder gaan we zoveel mogelijk delen bereiden op de BBQ  of boven open vuur. We gaan worst draaien en het vooral ook gezellig en leerzaam maken met elkaar !

Wanneer is dit ?

Dit evenement gaat plaatsvinden in het weekeinde van 26, 27, 28 april 2019.

Arriveren op vrijdag 26 april vanaf 17.00 uur.

Zaterdag 27 april omstreeks 07.00 uur beginnen we met de verse vis die dan arriveert met onze Urker vrienden.

Verder gaat de invulling en planning mede in overleg met de groep ter plekke.

Zondag 29 april begin van de middag sluiten we af met elkaar en gaat iedereen weer richting huis.

Waar gaat dit plaatsvinden?

Bij Dutch Food School, Oosterringweg 29 te Luttelgeest

Overnachten:

Op de oude (niet verwarmde) hooizolder kun je overnachten met een matrasje en slaapzak of je zet je eigen tent op op het terrein. Of kom met je camper of caravan.

“Wat hou ik er aan over” ?

Veel plezier, nieuwe vriendschappen, nieuwe kennis en resterend wild en vis. Dus neem je koelbox mee voor transport op de terugweg !

Wat kost het?

Deelname aan deze workshop kost € 275,00 inclusief al het eten en genoeg te drinken gedurende het verblijf.

Zin om mee te doen ?

Vul het inschrijfformulier in!

januari 19, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *